Cautare

2531 de rezultate pentru "suferintele oamenilor de geniu dostoievski" (2.71 secunde)
Astfel de specimene ar trebui aduse sa vorbeasca la tembelizor ca sa vada tot natul si leatul ce dam la export. ... O pitesteanca de-a mea a gasit ceva interesant: ... Organizarea si coordonarea unor astfel de actiuni nu poate fi spontana si nici la indemana unor organizatori de ocazie.
Guvernarea actuala risca sa se compromita definitiv si sa se transforme intr-o "coalitie monstruoasa" prin acceptarea lui Dan Voiculescu in functia de vicepremier al Romaniei.
Oamenilor le plac amintirile din copilaria celor puternici. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
Sute de hectare de teren care apartin in prezent statiunilor de cercetare din Dolj ar putea ramane in administrarea Agentiei Domeniilor Statului (ADS) dupa incheierea retrocedarilor in judet.
Tabacaria Bucovat, care apartine unui consilier local, deverseaza de mai multi ani tone de substante chimice periculoase direct in apele Jiului.
Aproape 1000 de constanteni s-au deplasat sambata seara si ieri dimineata la Bucuresti, cu masinile personale si autocare, pentru a participa la mitingul de sustinere a presedintelui suspendat Traian Basescu.
Paradoxal, personajul principal al evenimentului organizat ieri de liberali in Casa de Cultura din Navodari a fost primarul Tudorel Calapod.
In sedinta Coalitiei de luni trebuie luata o decizie categorica in privinta aliantei cu PD-L, a spus, astazi, Ilie Sarbu, vicepresedintele PSD, atentionand, totodata, ca PD-L nu mai poate sa apara in fata oamenilor ca "fetita nevinovata care, dupa ce a comis greseala, arunca vina pe partenerul in care avea incredere".
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat, pentru "Gandul", ca partidul pe care ar urma sa-l infiintieze Gabriel Oprea reprezinta "o structura oportunista si o manevra politica a oamenilor din jurul lui Traian Basescu", avand intre obiective largirea spectrului politic de sustinere a puterii.
'Marele Carmaci al Poporului, Ilustrul Conducator Nepereche, Atotstiutorul Luptator impotriva mogulilor, a devenit membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania. Credem ca Academia Romana trebuie in regim de urgenta sa ia act de aceasta decizie si sa-i confere Presedintelui tuturor manelistilor si gradul onorific de Academician.
Basescu, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare. 'Traian Basescu are doua variante de supravietuire politica, in conditiile prabusirii dramatice, in sondaje, a formatiunii sale de suflet:
Traian, tot mai aproape de infiintarea unui nou partid", pe care il puteti citi in continuare. 'Traian Basescu are doua variante de supravietuire politica, in conditiile prabusirii dramatice, in sondaje, a formatiunii sale de suflet:
In complicitate cu puterea, in loc de solidaritate cu poporul adus la disperare. Stiti prea bine ca nu avem de-a face cu o putere normala, ci cu un regim de ocupatie.
Actualul Parlament e cel mai slab - de vina, uninominalul si banii Fostul sef de stat, Ion Iliescu, si secretarul general al PDL, Ioan Oltean, considera ca parlamentul actual e cel mai slab din ultimii 20 de ani, iar primul parlament ales, cel dintre anii 1990 si 1992, a fost cel mai bun.
Din punct de vedere tehnic care ar fi pasii care sa duca la alegeri anticipate? In Constitutie se vorbeste de dizolvarea Parlamentului in urma neinvestirii de doua ori a Guvernului, iar dizolvarea ramane la latitudinea presedintelui.
Fostul guvern a atentat grav la siguranta oamenilor.
Constiinta unui Liberal de stanga: ... Saptamana a fost dominata de Schengen si de interventiile lui traian basescu. ... Nu conteaza ca basescu minte, nu conteaza ca e principalul vinovat de amanarea aderarii la Schengen. ... In plus USL greseste atunci cand nu se tine de agenda cetateanului.
De prea multe ori, in randul multora dintre colegii nostri, membri ai Opozitiei, patimile politice tind sa ia locul ratiunii, iar tentatia populismului de taraba se dovedeste mai puternica decat responsabilitatea si onestitatea.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "A face politica in interesul oamenilor ", pe care o puteti citi in continuare. ... Tema acestei declaratii porneste de la o constatare trista:
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica Banca Centrala pentru mentinerea interdictiei achizitionarii de valuta fara precizarea expresa a destinatiei acesteia de catre persoanele juridice romane.
google-analytics.com